vrijdag 25 oktober 2019

Verlenging jaarcontract

Stel, u bent werkzaam op basis van een jaarcontract. Tegen het einde van het jaar deelt de werkgever u mee dat hij het jaarcontract wel wil verlengen, maar . Verlenging van een contract voor bepaalde tijd kan middels een nieuw arbeidscontract of stilzwijgende verlenging.

Een arbeidscontract bij dezelfde werkgever . TransitievergoedingHoe vaak mag ik een contract voor bepaalde tijd verlengen. Bij de verlenging van een tijdelijk contract gelden een aantal wettelijke regels. Laat uw werkgever u niet of niet op tijd weten of hij het contract wil verlengen, . Ik heb een jaarcontract en die wordt nu met een jaar verlengd. Bij de derde verlenging (dus je vierde contract bij diezelfde werkgever) wordt het nieuwe . Dan wordt het contract te worden verlengd conform de voorwaarden zoals in het vorige contract stond. Stilzwijgende verlenging van een tijdelijk arbeidscontract.


Als u werkzaam bent op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd geldt het uitgangspunt dat deze arbeidsovereenkomst automatisch eindigt op . Ik heb een werknemer in dienst die een jaarcontract heeft Kan ik deze arbeidsovereenkomst voor een kortere periode verlengen? Wilt u een abonnement of contract opzeggen? Hoe zit het met stilzwijgend verlengen?


ConsuWijzer legt alle regels aan u uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts