woensdag 9 oktober 2019

Zwanger ontspannen

Als je zwanger bent is het extra belangrijk om te ontspannen. Een groot deel van jouw gezondheid - en die van je baby - hangt af van hoe jij je voelt. Als je zwanger bent is stress zowel voor jezelf als voor de baby, niet goed!

Ontspannen en ontspanningsoefeningen. Ademhalingsoefeningen voor je bevalling en ontspanningsoefeningen. Als jij ontspannen bent, ontwikkelt jouw ongeboren baby zich een stuk beter dan wanneer je stress hebt.


Uit onderzoek blijkt dat stress bij de moeder ervoor.

Als zwangere vrouw heb je veel te voortduren. Daarom is het belangrijk om goed te ontspannen. Bij zwangerschapsyoga leer je je ademhaling bewust te gebruiken en voel je je ontspannen tijdens je zwangerschap. Daarmee hou je de schouders ontspannen.


En uiteraard een goed kussen onder het hoofd. Soms is het ook prettig nog één of meerdere kussens tegen je rug . Een handige tip die ik kreeg tijdens mijn zwangerschap: een ontspannen mond is een ontspannen bekkenbodemgebied. Een zwangerschapsmassage kan dé uitkomst zijn: een moment waarin je volledig kan ontspannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts