vrijdag 18 oktober 2019

Yoga de meern

Sinds 20geef ik les op dinsdag- en donderdagavond in de Meelzolder in De Meern, dit is boven fysiopraktijk Meerndijk. De plek in De Meern en Vleuten voor echte pure yoga voor een betaalbare prijs. Kijk op de website voor de verschillende vormen.

Yoga Point Leidsche Rijn bevindt zich aan de rand van Leidsche Rijn, vlakbij de recreatieplas Strijkviertel in De Meern. Yoga Point is dagen per week geopen en biedt verschillende soorten lessen aan o. Hatha Yoga is een klassieke yogavorm, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. De Hatha Yoga lessen hebben diverse rustmomenten tussen de .

Utrecht, Yoga Vleuten, Yoga Vleuterweide, yoga Vleuten, yoga De Meern, yoga Woerden, Yoga Utrecht, yoga Houten, meditatie Utrecht, . Via yoga wordt je zowel fysiek als mentaal fit. Met Mindful Yoga herstel je de vitaliteit en belastbaarheid van het lichaam. Yoga School Utrecht – Vleuterweide voor Vitaliteit en Balans!


Yoga, Mindfulness en Meditatielessen in De Weide Wereld!

Carolien Yoga, Massage, Voeding en Ayurveda in De Meern, Prinses Christinalaan 3454AM - Telefoonnummer, informatie en kaart van Carolien Yoga, . Yogastudio Corazon is een mooie, sfeervolle yogastudio in de Meern en verzorgt kinderyoga en Yin yogameditatielessen. Een aantal van jullie zullen mij al kennen via mijn yoga lessen voor Sportcentrum Oudenrijn. Met veel enthousiasme heb ik mijn hart gevolgd en ben ik na jaren . Veel informatie over Carolien Yoga, Massage, Voeding en Ayurveda, gevestigd in De Meern en geregistreerd bij de KvK onder nummer 63792885.


Adres: Rosweydelaan 11 34BR De Meern. Quality time met z'n tweeen: samen yoga doen met je kind. Doe mee en ervaar wat er allemaal mogelijk is met . Kinderyoga cooking driedaagse in Leidsche Rijn.


Op dinsdag augustus start de Kinderyoga en Cooking 3-daagse. Drie dagen yoga avonturen, je eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts