vrijdag 25 oktober 2019

Yogaschool leiden

De YogaStudio Leiden biedt dagelijks verschillende yogalessen aan o. Hatha yoga, Vinyasa Flow, Poweryoga, Ashtanga yoga, Yoga voor 55+, Kinderyoga, . Bepaal zelf wanneer je yoga komt doen.

Yoga Spirit Leiden: Zeven dagen per week yoga en pilates lessen. Het grootste lesaanbod in Leiden, met persoonlijke aandacht en sfeer. Elke les bij Yogaschool Leiden bevordert de gezondhei zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Klassieke yoga is de insteek, vanuit die basis .

Begin vandaag met yoga: proefles eur of lessen voor eur of volg 4-weekse Introductie Cursus Yoga eur 50. Leiden is een yogaschool centraal gelegen aan de Volmolengracht. Gerund door Savitri Thissen Sattoe met veel passie en liefde. Yoga Haven is een sfeervolle yogastudio aan de Haven in Leiden. Bij Yoga Haven kan je verschillende soorten lessen volgen.


Hatha Yoga en Twee Harten Meditatie – Annelies. Zowel 'Hatha Yoga' als 'Inzicht Yoga' (Jnana yoga) bieden een inspirerende leidraad voor de zoektocht naar een harmonisch en gezond leven. De hatha yoga richt zich op alle aspecten van het fysieke lichaam, maar ook op.


Aurora yoga verzorgt yogalessen in een mooie eigen ruimte in een monumentaal pand in een rustig gedeelte van het centrum van Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts