woensdag 23 oktober 2019

Tempex torso

Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby. Piepschuim vormen: Torso`s Hoofden We leveren piepschuim styropor, tempex, isomo in het thema Torso`s en Hoofden in verschillende figuren tot 1cm. Romeins torso plastic voor volwassenen - Verkleedaccessoir.

Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts € voor verzending in nederland. Home Hobby Basismateriaal Tempex ballen en vormen Tempex torso en dieren. Product, Van, Voor, Aantal, Voeg toe.


Piepschuim is een lichtgewicht basismateriaal, dat ideaal is voor de meest uiteenlopende werkstukken.

Het is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Verwante zoekbegrippen: mozaïek, mozaïektegels, lichaam, modellen, modelfiguur. Volschuim piepschuim vrouwentorso voor vele toepassingen en op vele mogelijke manieren te decoreren: Met verf (oplosmiddelvrij), pailletten, s. Omschrijving Vrouwelijke torso buste gemaakt van piepschuim styropor.


Krijgt ze een prachtige en romantische . Styropor Torso Dame 72cm bewerkt met glasmozaiek door kunstenares Nicoline van Wonderen. Mannelijke torso van circa cm hoog zonder armen. De torso heeft een levertijd van circa weken. Als u meer dan styropor torso wilt bestellen, mailt u dit .

Bekijk de foto van marjanhein met als titel Kerst vrouw gemaakt op tempex torso. Staander voor styropor-torso 33cm hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts