dinsdag 22 oktober 2019

Yoga schijndel glazen boerderij

Midden in het bruisende centrum van Schijndel is Personal Flow een oase van. De basis van het aanbod wordt gevormd door Yoga, Pilates en Small group . Personal Flow in Schijndel is dé plek voor individueel fitness, Yoga en Pilates.

Bij Personal Flow ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke . Anita proefde de sfeer van rust en hoge kwaliteit tijdens een yogaretreat op het eiland Bali. Deze sfeer komt ook in de bovenverdieping van De Glazen Boerderij . Personal Flow in de Glazen Boerderij in Schijndel: geweldig mooie locatie waar de Yin Yoga basistraining gegeven wordt, genoten metAnita van den Broek en.

Glazen Boerderij in Schijndel op de markt. Acupunctuur, homeopathie, counseling, stressreductie, yoga en meditatie. In onze sfeervolle, rustige studio bieden wij diverse vormen van yoga aan, maar.


Adres: De Glazen Boerderij 20; 54AV; Schijndel; Telefoonnummer: 06- . De Glazen Boerderij, of Glass Farm, is een ware bezienswaardigheid die het aangezicht van Schijndel aanzienlijk zal verbeteren. Information about FitSchijndel Fitness voor vrouwen, De Glazen Boerderij 2. Doe deze week met je Fitabonnement ook gerust mee aan Yoga of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts