vrijdag 4 oktober 2019

Zwembad hoornse vaart

Zwembad Hoornse Vaart staat garant voor urenlang waterplezier. Er zijn diverse zwembaden, glijbanen, een golfslagbad en een waterspeeltuin, en in de zomer . De openingstijden van Zwembad Hoornse Vaart Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad .

Voor de allerkleinsten is er een waterspeeltuin, terwijl de wat oudere kinderen heerlijk kunnen zwemmen in het golfslagbad en het 50 . Leren zwemmen in kleine groepjes bij de Hoornse Vaart in Alkmaar. Zwembad Hoornse Vaart Alkmaar, Alkmaar , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, . Dit zwembad behoort tot de tien grootste accommodaties van Nederland.

Hoornse Vaart - Sportcomplex, Alkmaar (gemeente). Top zwembad met geweldig personeel en leuke activiteiten!

Lees reviews van Zwembad De Hoornse Vaart Alkmaar Noord-Holland Nederland. Een waterwereld met heel veel ruimte, onder een spectaculair golfdak. De Hoornse Vaart is het hele jaar open. De waterspeeltuin is een groot plezier voor. Meer dan 1zwembaden worden beoordeel onder andere op hun sociale interactie met de klanten.


Zaterdag juli vindt in zwembad Hoornse Vaart de KNZB-Challenger plaats. De Nationale Selectie zwemt de Challenger als test tussen de grote toernooien en . Zwembad Hoornse Vaart Hertog Aalbrechtweg 18DL ALKMAAR T 059375. Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 1823DL - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad Hoornse Vaart - Rubriek Zwembad. Waterwereld en Zwembad Hoornse Vaart.


Classes in Zwembad de Hoornse Vaart Alkmaar: Floatfit. Kijk hieronder bij BOEK NU voor lessen, tijden, dagen en reserveer je class. Met ingang van dinsdag september start Alkmaar Sport met privé zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts