maandag 28 oktober 2019

Vacatures sportschool groningen

Wij zijn op zoek naar een consultant in de sport en fitnessbranche. Vanwege de groei van de organisatie is Movi-groep op zoek naar een regio consultant,. Bekijk het overzicht van fitness vacatures uit de provincie Groningen.


Personal trainer fitness instructeur, Jetts NL BV, Tilburg, Noord-Brabant. Voor onze vestiging in Groningen zoeken wij een Fitness . Construction Fitness Club heeft op dit moment geen openstaande vacatures, maar we zijn altijd geïnteresseerd in je motivatie en je cv zodat we zodra er een . Basic-Fit wil iedereen een optimale fitnessbeleving bieden. Daar hoort een positief ingesteld aanspreekpunt . Bij Fit For Free hebben we leuke en uitdagende vacatures openstaan voor in één van onze sportscholen of voor op ons hoofdkantoor.


Curves is de grootste fitness franchise ter wereld met meer dan 50. Klik op de vacature voor meer informatie en voor het formulier om vrijblijvend je sollicitatie . Hunter Select werving en selectie richt zich op HBO WO vacatures en functies in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij Sportcentrum Balili hebben we vaak verschillende leuke vacatures. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op. Sportcentrum Balili is uitgekozen tot de beste sportschool van Groningen.


Fitness, boksen, kickboksen, sauna, zonnebank, groepslessen.

Van pompende beats tot de beste fitnessapparatuur en nog betere personal trainers: niets staat je nog in de weg om het. Vacature Fitnessinstructeur bij Sportcentrum Jan de Rooy (Goirle). Vacature Personal trainer(s) Groningen. Bekijk het nieuwste aanbod van Fitness Instructeur vacatures in Groningen. Vind de Fitness Instructeur baan in Groningen die bij jou past en . Vacatures Bijbaan sportschool Groningen.


Jooble – de zoekmachine voor vacatures. Fitnessinstructeur vacatures in Nederland op Adzuna, de zoekmachine voor vacatures in Nederland. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Alle vacatures en stageplaatsen op het gebied van sport! TrainMore is een jonge en groeiende fitnessketen met clubs voornamelijk gevestigd in de grote .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts