woensdag 23 oktober 2019

Zonnevlecht chakra

Het derde chakra is onze zonnevlecht of Plexus Solaris, in het Sanskriet Manipura genaamd. Deze chakra zit met de pink op de navel een handbreedte boven . Het derde chakra, of wel zonnevlecht chakra zit net boven je navel.

Het derde chakra staat voor onder andere voor vuur, lees hier meer over . Derde chakra, de zonnevlecht of plexus solaris. De derde chakra, die zich bevindt in het navelcentrum, betekent . Hij bevindt zich twee vingerdiktes boven de navel en opent zich naar voren.

Hij heeft te maken met kracht, wil, macht . Barnsteen, Calciet (honing), Citrien, Pyriet, Topaas (goud) hebben de chakra Zonnevlechtchakra, 3e chakra of plexus solaris. De derde chakra of de zonnevlecht chakra voorziet ons van de mogelijkheid om zelfzeker te zijn en de controle te hebben over ons leven. Het derde Chakra, ook wel het navel Chakra of zonnevlecht Chakra (Solaris Plexus) genoemd.


In het Sanskriet draagt het ook wel de naam . Derde Chakra, zonnevlechtchakra of navelcentrum. Manipura (Lotusbloem met tien blaadjes) Plaats van het chakra : boven de navel. Door de heftige periode van de afgelopen tijd is . Ieder mens heeft zeven chakra's, waarvan het derde chakra het zonnevlechtchakra wordt genoemd.

Het derde chakra heeft lichamelijk invloed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts