maandag 7 mei 2018

Aerial yoga almere

Deze vorm van yoga wordt ook wel anti-gravity yoga genoemd en komt uit Amerika. De voordelen van Aerial yoga je bouwt kracht op. Alleen voor de aerial yoga les dien je je aan te melden.

Op deze website op de pagina van een vestiging (bijvoorbeeld Almere) vind je het actuele rooster . Kracht verbeteren doe je met Aerial Yoga, ofwel: yoga met doek. Lees meer over deze yogavorm op onze website. Aerial Yoga wordt ook Hangmat Yoga of Anti-gravity Yoga genoem waar je met behulp van een 6m lange doek die aan het plafond bevestigt wordt met haken .

Ook geven wij Yogales in: Raja Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Aerial Yoga, Aerial, Raja Restorative (therapeutische Yoga). GAIA-House-of-YOGA-Almere-by-Nobelsleven-3. Het leuke aan de Hangmat yoga (Aerial yoga) is dat je je weer even kind voelt. Altijd al een Aerial Yoga les willen volgen? Bekijk het actuele overzicht van workshops en cursussen.


Hier vind je alle informatie over aankomende workshops, wekelijkse lessen en de aanschaf van een eigen Aerial Yoga . Yoga is een goede combinatie van inspanning en ontspanning. Met verschillende yoga-vormen zoals Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Aerial Yoga en Yoga Nidra . Aerial Yoga Teacher Training bij Aerial Yoga Nederland van Janneke van Amelsvoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts