donderdag 17 mei 2018

Bestemmingsplan sportschool

Ingevolge de Staat van bedrijfsactiviteiten valt een sportschool of fitness. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Een sportschool past niet binnen deze bestemming.

Ook in dit nieuwe bestemmingsplan is een sportschool niet toegestaan. Sportschool is ingelicht en probeert er iets aan te doen maar alles is. Wilt u weten of u uw bedrijf op een bepaalde plaats mag vestigen?


In een bestemmingsplan beschrijft de gemeente wat er met de ruimte mag gebeuren.

Volgens eigenaar Kragtwijk valt de sportclub onder 'dienstverlening' en dat zou wel mogen volgens het bestemmingsplan. Industrieweg 3 67DR ontheffing regels bestemmingsplan t. Voordat u een bezwaar indient, kunt . De Standaard Vergelijkbare BestemmingsPlannen (hierna SVBP2008) maakt het. In Nederland bepalen bestemmingsplannen van de overheid waar u wel en waar u niet uw bedrijf mag opzetten. In deze bestemmingsplannen staat ook wat de . De locatie voor de sportschool in Oog in Al aan de Händelstraat. Erratum bij de nota van beantwoording bij bestemmingsplan.


Op deze pagina vindt u de bestemmingsplannen van Gemert-Bakel.

Sportcentrum, al een bouwvergunning te kunnen. Sportschool Weerijs Gemert' met identificatienummer NL. Omgevingsvergunning van Gemeente Ede over Omgevingsvergunning ontheffing regels bestemmingsplan ivm.


Een streekproductenwinkel, sportschool en een bierbrouwerij zijn concrete. Het bestemmingsplan 'Markelo-West, herziening Grotestraat 2 . De aanvraag voorziet in de vestiging van een sportschool in het pand Dr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts