maandag 14 mei 2018

Bootcamp ermelo

Bij bootcamp sport je in teamverband in de gezonde buitenlucht. Hardlopen wordt op een originele, uitdagende en ludieke manier gecombineerd met . Een complete Tae Bo-combinatietraining ontworpen door Billy Blanks voor de meest effectieve en vetverbrandende workout ooit. Bij Fitclub Ermelo kan iedereen, ongeacht sportniveau, op een leuke en. Toppertjes van de bootcamp Ermelo, weer super gewerkt.


Maal je bovendien niet om een vies pak, ga dan de uitdaging van Bootcamp aan, nieuw in het sportaanbod van BouwSports aan de . Kom gezellig naar de bootcamp nabij Ermelo en vind bij ons je wekelijkse uitlaatklep in sport in de buitenlucht.

Lekker bewegen, gezond sporten, goed in je vel zitten, ontspannen en genieten, dat is de filosofie van BouwSports in Ermelo. Bootcamp is een gevarieerde, full body work-out in groepsverband. Vanuit Ermelo: als je Garderen in komt rijden is het de 2e weg links, de Paleisweg. De afgelopen jaren hebben we met een aantal sporters van de Bootcamp meegedaan. Training gegeven aan een klant die traint bij het sportinstituut Ermelo.


Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in ermelo. Bootcamp kopen doe je bij Vuurwerkpaleis Ermelo in Ermelo via Vuurwerkplanet, de grootste vuurwerkshop van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts