dinsdag 22 mei 2018

Fysiofit utrecht

FysioFit Utrecht - Eerstelijns fysiotherapie in Utrecht. Diverse behandelingen, meerdere locaties in Utrecht. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysio-Fit Utrecht, locatie Springweg in Utrecht.

Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 5 . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysio-Fit Utrecht, locatie Ambachtsweg in Utrecht. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysio-Fit Utrecht, locatie Oudwijkerdwarsstraat in Utrecht.

Openingstijden Fysio-Fit Utrecht Springweg 1in Utrecht, alle Fysio-Fit Utrecht openingstijden en koopavonden in Utrecht. Fysio-Fit Utrecht is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staat. Vind hier het overzicht van de specialismen, mannelijke of vrouwelijk . Welkom op de website van Fysiotherapie Binnenstad Utrecht.


U kunt hier informatie vinden over onze openingstijden, contactgegevens, tarieven en meer. Welkom op de website van Fysio-Fit Utrecht Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie Fysio-Fit Utrecht is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie en . Een overzicht van contactgegevens en de kwaliteit van zorg van Fysio-Fit Utrecht in Utrecht.

Met Fysio-Fit Utrecht in Utrecht hebben wij een contract voor 2017. Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt. De fysiotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum de Neckar in Utrecht Overvecht biedt o. Fysiotherapie, manueeltherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, . AGBCode, Naam, Zorgaanbo Rol, Datum aanvang, Datum einde.


FYSIO-FIT UTRECHT, -, Vestiging van, 01-07-2015. Ben je op zoek naar een goede, betaalbare fysiotherapeut in Utrecht? YorBody biedt meer dan fysiotherapie. Bekijk de website voor alle voordelen!


Fysio-Fit Utrecht, Utrecht (stad) (Utrecht). Fysio-Fit Utrecht is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie,. Fysiotherapie Utrecht op Telefoonboek. Naast een fysiotherapie vind je ook zorg, organisatieadvies, sportonderwijs, kunst, schoonheidssalon. Veel informatie over Fysio-Fit Utrecht, gevestigd in Utrecht en geregistreerd bij de KvK onder nummer 30185252.


Fysiotherapie, Manuele Therapie en alles op het gebied van sport en revalidatie in Utrecht Terwijde. Een team van fysiotherapeuten staat voor u klaar om u op de best mogelijke manier van uw klacht af te helpen. Afgelopen zaterdag september was er op locatie Springweg 1een open dag voor de buurt en patiƫnten van Fysiofit-Utrecht.


Fysiotherapie praktijk Medisch Bewegingscentrum Utrecht (MBU) biedt verschillende vormen van fysiotherapie in Utrecht Oost aan op locaties. Fysio-Fit Utrecht centraal gelegen in de binnenstad van Utrecht. Wij bieden een uitgebreid pakket behandelingen aan.


Naast (sport- en kinder) fysiotherapie, . Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Utrecht Oost en Bilthoven. Sportblessures, post-operatief herstel, rugklachten, nekklachten en heupklachten. Samenwerking Arthemis KFT, screening en peutergym Samenwerking Arthemis en Fysio-Fit Utrecht, kinderfysiotherapie Zoals bekend werkt Arthemis met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts