dinsdag 22 mei 2018

Trampoline nijmegen

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert Bounz Nijmegen een Bounz Disco. Als u binnen uur wilt springen moet u altijd bellen, of u kunt online . Bounz Nijmegen is de sportsensatie van de stad.

De Bounz Arena bestaat uit geschakelde trampolines en een meter lange tumblingbaan. Wat een leuk alternatief voor de binnenspeeltuin: ga met je vriendjes en vriendinnetjes lekker springen bij Bounz Nijmegen in het voormalige HONIG-complex . Kun je geen genoeg krijgen van trampoline springen, kom dan naar Bounz aan de Waalbandijk in Nijmegen! Hasselt (BelgiĆ«) Opening 3e kwartaal 2017.

Arnhem Opening 3e kwartaal 2017; Nijmegen Opening 3e kwartaal 2017; Maasmechelen Opening 2018; Breda . Vlaggenparades, de opening van de Vierdaagsefeesten van Nijmegen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan trampolines, speelhuisjes, schommels en . Hallo beste kijkers, Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze nieuwe video. Bij Bounz nemen ze trampolinespringen naar een volgend level. Bounz is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts