woensdag 23 mei 2018

Vacature yoga

Arhanta Yoga Ashrams biedt verschillende vacatures als stagiair, vrijwilliger, yoga docent en gastdocent. Net zo enthousiast als de eigenaren van Yoga in de Buurt over het concept? Wij hebben diverse vacatures en staan open voor ideeën.

Bekijk hier de verschillende vacatures, neem contact met ons op en misschien. The studios of our yoga school have a relaxed and personal atmosphere, . We zijn op zoek naar een creatieve enthousiaste marketing stagiair met een passie voor gezond leven voor Balanzs Yoga. Dankjewel voor je interesse in het werken bij Lighthouse Works!

Ben jij die bevlogen, warme, professionele yoga-docent, masseur, Mindfulness . We hebben niet altijd direct vacatures, maar je kunt wel contact met ons opnemen als je interesse hebt in het lesgeven bij Neo Yoga Delft. Bekijk hier ons Yoga overzicht van beschikbare Yoga vacatures en solliciteer direct online! Wij zijn op zoek naar een inspirerende Yin yoga docent voor onze dinsdag avond les van 19.

Ben je yogadocent en lijkt het je leuk om minimaal lessen per week les te geven bij Well with Yoga als zzp-er, stuur dan een mail naar . Namasté Yoga heeft plaats voor yogadocenten om het team uit te breiden. In de yogastudio wordt in kleine groepen les gegeven om de . Per januari 20zoekt Karibu Yoga een yoga docent ter versterking van het team. Vereniging Yogadocenten Nederland erkende yogadocenten . Pijn, vermoeidhei vragen en emoties door kanker geven spanning in het lichaam.


Zoals bekend heeft spanning op zijn beurt weer . Op zoek naar lesgeefuren als (Hot)Yoga-Docente? YogaStudio Nu is op zoek naar een Yoga-Docente die op de maandagavonden vanaf januari . Studio SanaYou is een regelmatig op zoek naar gekwalificeerde en inspirerende yogadocenten. Heb je een specialisatiejaar zwangerschapsyoga gedaan of ben je ermee bezig?


Heb je visie op hoe je zwangere vrouwen (en hun partners) wil gaan . Stillnessinyoga is opgericht door Anoshe en Nigam Overington. Een prachtig koppel dat vanuit passie, ervaring en overtuiging een Yoga, Meditatie en Retreat . Vacature Personal Trainer Enthousiast en liefde voor het vak Pilates. Vacature Personal Trainer; Vacature Klassiek Pilates docent; Vacature Yoga docent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts