dinsdag 29 mei 2018

Soorten zonnebanken

Elk huidtype vraagt om een andere behandeling en zonnebank. Daarom heeft u in onze zonnestudio keuze uit vijf verschillende soorten zonnebanken. We kennen drie soorten UV-Straling die de zon uitstraalt, maar ook van toepassing zijn op de lampen in een zonnebank: . Bodylicious beschikt over professionele Soltron zonnebanken.


Geniet van de pure wellness en laat je meevoeren naar een nieuwe bruiningswereld op deze . Op zoek naar een zonnebank maar weet je niet welke voor jou geschikt is? Lees hier alles over de diverse zonnebanken, accessoires, opties én minstens zo .

De lampen zorgen dat je snel bruin wordt, maar het risico op verbranding is wel het grootst bij dit soort zonnebanken. Vind hier info over zonnebank prijzen, type zonnebanken en waarom de Sunday's gepatenteerde blue-D-lite lampen zo speciaal zijn. Lees hier alles over veilig zonnen onder de zonnebank. Maar hoe zon je nu veilig en verantwoord onder een zonnebank? Wat voor soorten huidkanker bestaan er?


Er zijn nog meer redenen dan de kleur om onder de zonnebank te gaan. Er zijn vaak verschillende soorten zonnebanken in een zonnestudio. De middelgrote zonnestudio's beschikken over verschillende soorten zonnebanken. Hier kun je het hele jaar zonnebaden zonder een reisje te .

Ik had laatst besloten dat ik toch maar onder de zonnebank ging. Op de sportschool is idd maar soort zonnebank, zal wel geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts