vrijdag 25 mei 2018

Enneagram workshop

Het uitgangspunt bij deze workshops is persoonlijke aandacht en een veilige omgeving om tot oplossingen te komen. Kennis hebben van het Enneagram is een prima manier om meer inzicht te krijgen in wat je drijft, in je krachten en valkuilen. Chris Elzinga geeft trainingen over de (spirituele) dimensie van het enneagram en workshops over innerlijke criticus, kindziel, ego-ideaal, gave . Het meest uitgebreide, diepgaande en specialistische aanbod als het gaat om mens- en ontwikkelingsgerichte ondersteuning met het enneagram.


Dat kom je te weten op de workshop enneagram. Het Enneagram is een psychologisch model dat in de Verenigde Staten aan . Bij Springest vind je Enneagram opleidingen, trainingen en cursussen.

Deze interactieve eendaagse workshop Enneagram level behandelt de basis principes van het Enneagram en alle negen Enneagramtypes. Bent u op zoek naar een inspirerende Enneagram Workshop om uw Collega's beter te leren kennen? Meer weten over de Enneagram workshop die gegeven wordt?


Kijk dan snel verder op deze pagina en geef u op voor deze unieke workshop. Working with the Dynamism and Levels of the Enneagram (Levels Workshop). The Wisdom of The Enneagram Workshop in Ottawa, Canada with Angie Arendt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts