donderdag 31 mei 2018

Stretch oor

Stretch handleiding altijd op zak hebben? Met de stretchers en tapers van Piercing Mania kun je zelf thuis je oor oprekken. Een nieuwe tren het stretchen van je oren!

Je rekt heel langzaam je oorbelgaatje uit, tot de gewenste maat. Wat moet je weten voordat je begint met. In het kort is stretchen het oprekken van een goed genezen piercing met.


Blog is verplaatst naar onze nieuwe website PiercingsWorks.

Onder het stretchen van de oorlellen verstaan we het proces van het langzaam oprekken van je oorlel-piercing (oorbel) tot een grotere . Gebruik glijmiddel op waterbasis en heb geduld. Vermijd het stretchen met acryl en gebruik ook geen siliconen of gewicht (ear weights) om je . Stretching is het Engelse woord dat gebruikt wordt voor het oprekken van piercings. Ook kunnen wij van Snakebite je daarmee helpen.

Kop iets ongewoons, met unieke items voor stretch oor spiralen van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Nu wacht ik tot mijn oor zelf aan geeft dat 26mm zonder moeite erin kan . Koop Trendhim - Tunnel Stretch Oorbel voor slechts 1€. Koop bij Trendhim voor de beste prijzen en GRATIS verzending.


Ik ben opnieuw begonnen met mijn oren te stretchen. Nu denk je misschien dat het herstellen van zo'n gat in je oor zo gedaan is,. Wie gaat nu eerst zijn oor stretchen en vervolgens daar spijt van . Stretching, in the context of body piercing, is the deliberate expansion of a healed piercing for the purpose of wearing certain types of jewelry.


Meest bekende stretch plaats is de oorlel. Als je om de week een grotere oorbel hebt genomen om snel te stretchen, heb je waarschijnlijk kleine scheurtjes veroorzaakt en misschien wel kwetsbaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts