maandag 14 mei 2018

Sportmassage wijchen

Een heerlijke massage voor alle sportieve mensen! Voorkomt blessures en maakt alle vermoeide spieren weer actief! Masseur in Groesbeek, Heumen en Wijchen met Sportmassage, vind een masseur en alles over massages.

MassagePraktijk Wijchen is van naam veranderd! De nieuwe namen zijn: massagebehandelingen van uw klachten én voor uw ontspanning. FittoGo Massage Wijchen, Anti Stress Massage, Sportmassage, Foto's, Ontspanningsmassage, Hotstone Massage, Rug-Nek en Schouder massage . Sportmassage richt zich op de (over)belaste regio van uw lichaam en heeft als doel u sneller te laten herstellen na blessures of een lichamelijke inspanning.

Kom naar Wijchen voor een heerlijke massage: klassiek- en hotstone massage. Ontspannen genieten van een vakkundige behandeling door een KIOM . Massage voor zowel ontspanning, herstellende effect, pijn vermindering, en voor sport massage. U kunt hiervoor terecht bij Derkssport in Wijchen ten alle tijden. Op solvo vind je sportmasseurs in Wijchen met specialisaties in bijvoorbeeld.


Janssen Sportmassage en ontspanningsmassage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts