donderdag 31 mei 2018

Pilates studio zeeland

Welkom op de website van Pilates Studio Zeeland! Pilates Studio Zeelan Wemeldinge, Netherlands. De Pilates methode is een uitgebreid systeem van.

Pilates studio zeeland op Telefoonboek. Naast een pilates studio zeeland vind je ook sportonderwijs, sportschool, dansschool, studio's en producties, sport. De onderneming Pilates Studio Zeeland is gevestigd op Middensluis te Wemeldinge en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.


De openingstijden van alle vestigingen van Pilates Studio Zeeland in Nederland vindt u op Openingstijden.

Het kan met de verschillende soorten lessen van Pilates Studio Zeeland. Eigenaresse en trainster Leonie Hofker biedt lessen aan voor jong en . Les geven in Zeeland geeft zoveel mogelijkheden! In de winter geef ik les in Studio PSI,maar bij mooi weer geef ik ook les op het strand. Het logo van Pilates Studio Zeeland ontwikkelde wij in 20en zie het resultaat.


Meneer Pilates: train uw lichaam geest. Zie het overzicht voor handige pilates links. Pilates Center Goes is het eerste en enige Pilates Center, voor Klassieke Pilates training.


Pilates Studio Zeelan Wedding Florists, Wemeldinge, Gemeente Kapelle, Zeeland company profile: portfolio, photos, reviews, contact details. Uw wegwijzer naar de beste Pilates-adressen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts