dinsdag 15 mei 2018

Tijdschrift yoga

Met onder andere: Lessen in de liefde: wijsheden uit de yogafilosofie; Docente . Neem nu een abonnement op Yoga Magazine of Yogatv. Neem nu een abonnement voor uzelf of geef een abonnement cadeau!

Yoga Magazine brengt gezondhei spiritualiteit en lifestyle bij elkaar voor elke yogabeoefenaar of geïnteresseerde. Spectaculaire aanbiedingen bij 123tijdschrift. Profiteer van kortingen die hoog oplopen op Yoga Magazine.

De Yogi, het gratis online yogablad boordevol artikelen, workshops én jaarlijks het YOGI Festival! Ontvang de Yogi in je mailbox met printbare Yoga agenda! OM Yoga: een nieuw yogamagazine in Nederland! Nederland is een yogamagazine rijker sinds deze zomer.


Een heel mooi initiatief van een van onze . Bestel hier de nieuwste Yoga magazine zonder abonnement en zonder.

Met meer energie, plezier en aandacht? Steeds meer mensen ontdekken dat yoga een van de fijnste manieren is om aan je . Tijdschrift voor Yoga geeft oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen. Hier vindt u de uitgave van Yogi Yogablad.


Een mooi tijdschrift met alles over yoga en yoga lifestyle. Yoga Magazine - Beschikbaar als onderdeel van een tijdschriftenpakket van De Leestafel. Kies Yoga Magazine en andere titels en bespaar ruim ! Yoga Magazine is hét tijdschrift voor mensen die harmonie zoeken van lichaam en geest. Een kwartaalblad vol yogaseries voor meer ontspanning en energie. Tijdschrift Yoga extra voordelig proberen?


Leuk als proefabonnement of als cadeau. Onafhankelijk, allround en actief in Nederland en Belgiム. Voor diepgang, praktijk, meningen, ervaringen en bewustzijn in yoga.


Het Tijdschrift voor Yoga is er al meer dan jaar voor iedereen met belangstelling voor yoga, meditatie, Oosterse filosofie en religie. Een redacteur van het bekende yoga tijdschrift heeft eerder dit jaar een yin-yogales bijgewoond en haar ervaring beschreven in een artikeltje in de vaste rubriek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts