dinsdag 15 mei 2018

Galgenwaard sporthal

Sporthal Galgenwaard is een onderdeel van Sportcentrum Galgenwaard. Het is een van de grootste binnensporthallen van Nederland. Sporthal Galgenwaard is een van de grootste binnensportaccommodaties van.


Stadion Galgenwaar de thuisbasis van FC Utrecht. Het volleybal en badminton wordt qua capaciteit verdeeld over de sporthallen Galgenwaard en de sporthal van Defensie op het Kromhout kazerneterrein . Sportcentrum Galgenwaard is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer en ook met eigen vervoer. Sporthal Galgenwaard - Atletiekhal in Utrecht huren.

Bekijk alle info over deze sporthal: adres, website, openingstijden en huren, tarieven en sportmogelijkheden. Betaald parkeren kan in de Q-park onder de Galgenwaard ( € per naar vanuit de parkeergarage) leidt naar de lobby van de sporthal.

Bijna ieder team speelt wel in de Galgenwaard in Utrecht, helaas heeft de Galgenwaard in de directe omgeving alleen betaald parkeren. Gezamenlijke site van de Utrechtse Atletiekverenigen waarop de baanrecords staan gepubliceerd. Q-Park parkeergarage Galgenwaard in Utrecht. Bekijk het adres en de beschikbare parkeerplaatsen.


Geen wedstrijden gepland in Sporthal Galgenwaard . Stadion Galgenwaard is een voetbalstadion in Utrecht, dat sinds 19de thuishaven. Achter de marathon tribune is een grote sporthal gebouw die wordt . Netto afmetingen lift; breedte en diepte (in cm). Hellas Utrecht Kerstboommeerkamp bij Sporthal Galgenwaard te Utrecht. Meerkamp-wedstrijd voor pupillen en CD-junioren. Hellas Utrecht VB-indoor bij Sporthal Galgenwaard te Utrecht.


Wedstrijd voor atleten met Verstandelijke Beperking. Hellas Utrecht Winterindoor bij Sporthal Galgenwaard te Utrecht. Indoorwedstrijd voor junioren en pupillen.


Onderdeel hinkstapspringen ook toegankelijk voor . Sporthal Galgenwaard in Utrecht Informatie en Verhuur. Parkeerterrein: 4plaatsen in parkeergarage (betaald parkeren) Tribune: max .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts