woensdag 25 januari 2017

Basic fit ado den haag

Basic-Fit staat sinds de zomer van 20op het shirt van ADO Den Haag. Met bijna 1sportscholen is Basic-Fit de grootste budget fitnessclub van Nederland. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Meet Greet bij Basic-Fit.

De selectie van ADO Den Haag heeft dinsdag maart alweer de zesde Basic-Fit in Den Haag geopend. De contractverlenging betekent dat Basic-Fit volgend seizoen alweer het vijfde seizoen ingaat als hoofdsponsor van ADO Den Haag. Basic-Fit heeft bij de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax supporters in het zonnetje gezet. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er op verschillende .

Op maandagmorgen februari was de selectie aanwezig bij de (her)opening van de Basic-Fit-vestiging in Het Zuiderpark. Wie vanaf nu wedstrijdkaarten bestelt via E-ticketing ontvangt op de E-ticket een gratis dagpas t. DEN HAAG - Basic-Fit is ook de komende twee seizoenen hoofdsponsor van ADO Den Haag. De Nederlandse fitnessketen Basic-Fit heeft dinsdagochtend bekend. Basic-Fit, hoofd- en shirtsponsor van ADO Den Haag verlengde . ADO Den Haag verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de . Basic-Fit is ook volgend seizoen hoofdsponsor van ADO Den Haag. De sportschoolketen verlengt het contract met één jaar.


Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag groot succes!

ADO Den Haag Storky gaf het startschot. De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag: een uniek hardloopevenement door en. Vrijdagavon voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – FC Twente, is het officieel bekend gemaakt op de videowalls: Basic-Fit zal in het . Voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag-FC Twente was er een belangrijke mededeling via een 'telefoongesprek' tussen ADO Den . De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag is aanstaande zondag!


Signgrass sponsor mat for Basic Fit at Kyocera Stadium ADO Den Haag. Signgrass sponsor mat for Basic Fit at Kyocera Stadium ADO .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts