woensdag 25 januari 2017

Oefeningen versleten knie

In vaktermen spreken specialisten bij een versleten knie over 'gonartrose'. De fysiotherapeut kan u oefeningen leren die u helpen het gewricht in goede . Bij een versleten knie treedt de pijn meestal op bij lopen, traplopen en lang staan.

Versleten knie oefening: verbeteren mobiliteit knie. Bij de behandeling van een versleten knie is. Heeft u kniepijn, een versleten knie of een knieoperatie gehad?


Helaas krijgen mensen met kniepijn vaak oefeningen als therapie.

Spieren rondom de knie kunnen worden getraind om zo meer stabiliteit te krijgen. Het is daarbij belangrijk om een goede opbouw in oefeningen te hebben. Spring naar Wat zijn de kenmerken van een versleten knie en wat kan ik eraan doen?


Een versleten knie wordt ook wel knie artrose of gonartrose . Spierkracht verbeterende oefeningen voor de knie: Het is belangrijk om een goede spierkracht te hebben, mede omdat de spieren helpen bij schokabsorptie. In een vroeg stadium wordt slijtage (artrose) van de knie behandeld met. Oefeningen kunnen helpen om de mobiliteit en soepelheid te verhogen en zullen . Bij artrose van de knie verandert het kraakbeen in uw kniegewricht. Het gewricht is verander maar niet versleten. Met minder pijn lukt het vaak beter om te bewegen en oefeningen te doen.


Artrose van de knie kan niet genezen worden, maar men kan de symptomen wel onder controle krijgen. Oefeningen kunnen bij artrose van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts