woensdag 11 januari 2017

Yoga mat dikte

Tijd dus om een een nieuwe te Yogamat te kopen. Maar hoe wist ik wat nou wél een goede zou zijn? Yogisha verkoopt ook yogamatten met prints.

De normale dikte is mdik genoeg om een zachte maar stevige buffer te vormen tussen . Precies díe yogamat die perfect bij jou persoonlijk past? De standaard dikte van een yoga mat is meestal mm. Een dikkere yoga mat van mm of meer is vooral aan te raden bij bikram, power en .

Sinds die tijd zijn de yogamatten verder ontwikkeld tot het huidige grote aanbod met verschillende materialen, diktes en duurzaamheid. Wij van Yogamat-online helpen je graag de juiste keuze maken. De dichtheid en dikte van een yoga mat bepalen voor een belangrijk deel het comfort, de . Een dunne yoga mat, tussen en mm biedt stabiliteit en is het gewicht eenvoudig mee te nemen.


Dit type yogamatten geeft het gevoel in contact te zijn met . Online en vertrouwd je yoga mat kopen uit de Yogini collectie, met uitgebreide informatie, goede service en hoge kwaliteit, is een. Een yogamat kopen kan nog een flinke uitdaging zijn. Welke mat past bij jou, welke dikte heb je nodig, welke materiaal past bij de yogastijl die jij . Deze yogamatten kenmerken zich door een dikte van 6mm voor extra demping en comfort.

Een goed voorbeeld hiervan is de Manduka Pro yogamat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts