vrijdag 20 januari 2017

Engelen cursus

Engelencursus volg een cursus bij Annelies Hoornik en leer een engelen healing of een reading te geven of boek een consult. Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen dan is een van de onderstaande workshops vast iets voor jou! Annelies biedt gespecialiseerde engelen cursussen voor beginners en gevorderden waarin je aangemoedigd wordt om je open te stellen voor het werk met .

Annelies Hoornik de engelen expert leert je werken met engelen, boek een consult of volg een cursus of workshop. Engelenworkshop, contact maken met Gidsen en Engelen. Praktijk Uitgeverij Angelo en Engelen cursus in Capelle aan den IJssel.


Engelen zijn mannelijk en vrouwelijk tegelijkertijd.

Ze kunnen elke vorm aannemen die ze willen. In de workshop ontdek je op welke manier engelen contact . De engelen willen heel graag contact hebben met jou, maar soms is dat niet zo makkelijk als dat je zou denken. Deze opleiding geeft je alle handvaten die je . We gaan heel bewust de aanwezigheid van engelen ervaren, het moment dat je door een engel wordt aangeraakt vergeet je nooit meer!


Alle cursus- en opleidingsactiviteiten worden verzorgd vanuit de Aurora Engelen Academie. De cursussen zijn deels gebaseerd op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts