maandag 9 januari 2017

Cosmo hairstyling

Wave is de holding van de kappersketens: Cosmo Hairstyling en Team Kappers. Het belangrijkste doel van de campagne is het genereren van nieuwe klanten.

Voor Cosmo hebben we de online experience verbeterd. In nauwe samenwerking met Cosmo zelf hebben we hun nieuwe huisstijl online doorgevoerd. Cosmo Hairstyling is een kappersformule en is onderdeel van Wave International BV. Een jonge en dynamische holding waartoe ook de kappersformules Team .

Openingstijden Cosmo Hairstyling Oranjerie 2in Apeldoorn, alle Cosmo Hairstyling openingstijden en koopavonden in Apeldoorn. Openingstijden Cosmo Hairstyling Leusderweg 1in Amersfoort, alle Cosmo Hairstyling openingstijden en koopavonden in Amersfoort.

Openingstijden Cosmo Hairstyling Stadsplein in Nieuwegein, alle Cosmo Hairstyling openingstijden en koopavonden in Nieuwegein. Openingstijden Cosmo Hairstyling Kerkstraat in Hilversum, alle Cosmo Hairstyling openingstijden en koopavonden in Hilversum. Cosmo Hairstyling is de marktleider van knippend Nederland. In de jaren werd gestart met drie salons en ondertussen is de kapperszaak uitgegroeid tot 75 . Cosmo Hairstyling vacatures op Indeed. Prins Johan Friso Promenade 122DC Rijswijk.


Cosmo Hairstyling - Molenstraat , 2671EZ Naaldwijk. Cosmo Hairstyling in Amsterdam Noord: Cosmo Hairstyling Jouw kapsel, Jouw look. Bij Cosmo Hairstyling staan onze professionele getrainde medewerkers voor u klaar om u advies te geven over uw uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts