vrijdag 13 januari 2017

Tarieven thermae 2000

Bekijk hier de openingstijden en tarieven van Thermae 2000. Klik op de gewenste categorie voor informatie over tarieven, badkleding etc. Het maximale tarief is € voor de hele dag.


De parkeerkosten dienen vooraf contant of via de pin op de parkeerplaats . U kunt aantonen dat u binnen uur na het moment van reserveren een scherper tarief heeft gevonden op een niet aan Thermae 20gerelateerde website. Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van Thermae 2OOO, tegen het speciale kortingstarief . Kennismaking badenkaart, maanden geldighei € 1200.

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Tijdens kerst en nieuwjaar hanteert Thermae 2OOO aangepaste openingstijden. Deze kortingscodes van Thermae 20heb je gemist!


Boek een massage + een dagentree ticket nu met korting. Thermae 20studententarief: slechts . Entree en rasul-behandeling voor personen bij Thermae 20t. Er gelden verschillende tarieven voor entree voor de ochten avond of een hele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts