vrijdag 13 januari 2017

Karateschool amsterdam

Trainingslocatie Amsterdam Osdorp: Dojo Sportcentrum Caland Eliza van Calcarstraat 10RR Amsterdam. Karateschool Fightin' Nabil is in 20opgericht en gevestigd op twee locaties in Nederland: Ede (hoofdlocatie) en Amsterdam (dependances). Welkom op de officiƫle clubsite van Karateschool Fightin' Nabil.

Website van Shotokan Karate Centrum Amsterdam, Palmstraat Amsterdam, Nederland. Karateschool Shin-ju is in juli 20opgericht door Dimitra en Ruby Limneos. Shin-ju is het Japanse woord voor parel.


Karate school Traditional Shotokan Club te Amsterdam en Monnickendam.

Ichtusschool Dojo, Louis Davidstraat 10 Amsterdam Osdorp. Ruim jaar geeft Nippon do karateles in Amsterdam. Onze traditionele dojo (trainingsruimte) bevindt zich aan de derde Schinkelstraat in Amsterdam Oud . Kom naar Sportschool van de Berg en laat uw kind een gratis les volgen!


Bel nu 02061891of schrijf je vrijblijvend in op de website. Het is dan ook een eer dat wij hem in Amsterdam mogen ontvangen.

De symbolen van Genwakai karate zijn de zon en de havik. Karate zuidoost wil iedereen bedanken voor een geweldig sportjaar 2016. Internationaal Amsterdam Karate Cup – Amsterdam Osdorp: Lekker . Er staan karatescholen, waar u les in karate kunt krijgen, op deze pagina.


Kaizen Karate geeft karateles in Amsterdam Zuidoost. AMSTERDAM - Karateschool Fightin' Nabil start met ingang van januari 20met karatelessen in Slotervaart. Shokatan Karate Centrum Amsterdam geeft sinds 20karatelessen aan kinderen en volwassenen op IJburg. Op een vroege maandagochtend begin juni verzamelden wij (collega's van Bert Slot van ABN AMRO) ons voor de karateschool Shin-ShinBuken in Amsterdam. Shotokan Karate Centrum Amsterdam SKCA.


Karatelessen voor kids vanaf jaar en jeugd 11-jaar op woensdag en zaterdag. Adres: Eliza van Calcarstraat 10RR Amsterdam. Praktisch karate in Amsterdam voor beginners en gevorderden. Kawayan Fighting Arts School (in het Filippijns kawayan betekent bamboe bomen) geeft lessen voor vrouwen, meiden in Karate en Zelfverdediging , en Arnis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts