woensdag 18 januari 2017

Sportingclub de uitweg

Wil jij afslanken, je conditie verbeteren, spiermassa aankomen of lekker ontspannen? Start bij Sportingclub De Uitweg met een Gratis Proefweek Fitness. Zondag april 20organiseert Sportingclub de Uitweg samen met het Melanchthon college een spinning marathon voor het goede doel!

Sportingclub De Uitweg is dé fitness lifestyle sportclub voor Rotterdam Hillegersberg – Schiebroek. Sportingclub De Uitweg Ik sport al jaren bij Sportingclub de Uitweg maar sinds deze overgenomen is door een andere eigenaar is de . See photo and tips from visitors to Sportingclub De Uitweg. Hele fijne sportschool, schoon, goede apparatuur, En een gastvrouw die bijt,.

Met OneFit sport je voor slechts € 4- onbeperkt bij Sportingclub De Uitweg én andere sportscholen en studio's in heel Rotterdam!

De sportschool Sportingclub de Uitweg is een gelegenheid om heerlijk te sporten met vakkundige begeleiding. Deel je mening of lees die v anderen over Sportingclub Uitweg. Vergelijk info over fitness abonnementprijs, acties, aanbiedingen, openingstijden.


Ben jij op zoek naar meer informatie over Sportingclub De Uitweg ? Op Regiofitness vind je de meest complete informatie. PrePaid sporten bij Sportingclub De Uitweg met OneFit. Sporten zonder abonnement bij meer dan 4sportscholen.


Op de locatie de Uitweg hebben wij een praktijkruimte in Sportingclub de Uitweg, een groot en modern wellness en fitnesscentrum in Hillegersberg-Schiebroek. Sportingclub De Uitweg bestaat jaar en dat vieren we! Sportingclub de Uitweg, gelegen aan de Uitweg in Hillegersberg-Zui bestaat dit . Healthy Food proeverij met recept erbij!


Voel je FIT en krijg meer ENERGIE door fitness, groepslessen en functional training. ONTSPAN jezelf door een heerlijke sauna, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts