vrijdag 6 januari 2017

Bekkenspieren trainen

Door het trainen van de bekkenbodemspieren wordt seks intenser, wordt de natuurlijke vochtaanmaak in de vagina beter. Bij een verzakking zijn de bekkenbodemspieren uitgerekt of beschadigd. De baarmoeder, blaas of de endeldarm zakken daardoor in de vagina en kunnen zelfs .

Sterke bekkenbodemspieren voorkomen urineverlies, verbeteren je houding en maken seks zelfs spectaculairder. In dit artikel zal ik alles vertellen over kegeloefeningen om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Eerst zal ik kort vertellen wat kegel oefeningen precies zijn . Wat moet ik voor oefeningen doen om betere seks te krijgen?

Hoe helpen bekkenbodemoefeningen voor betere . TENA leert u hoe u zelf uw bekkenbodemspieren kunt trainen met gerichte bekkenbodemoefeningen dieonderdeel uitmaken van ons Core Wellness . We hebben het er dagelijks over met onze patiĆ«nten. Maar ook deze week valt mij weer op dat we daar allemaal iets . U kunt dan oefeningen doen om de bekkenbodemspieren en de sluitspier van de blaas te trainen. Wanneer u deze oefeningen gedurende een . Op deze pagina vind je meer informatie over het trainen van je bekkenbodem spieren door middel van kegel oefeningen of door hulpmiddelen te gebruiken. Voer de oefeningen op de juiste manier uit voor het beste resultaat!


Lees de tips van bekkenfysiotherapeut Corine Hoijtink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts