vrijdag 6 januari 2017

Xco groepsles

XCO is veel meer dan alleen een core workout. Naast dat je tijdens deze groepsles werkt aan ijzersterke buik- en rugspieren, verbrandt je ook tot maar . XCO is de ultieme training voor buik- en rugspieren.

In deze groepsles worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training. Maak kennis met XCO, oftewel: Extreme Core, een groepstraining van. Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCORE-trainer.


XCO is een groepsles op passende muziek en onder begeleiding van een gecertificeerde XCO-instructeur.

Bij de XCO groepsles maak je gebruik . De BRN workout is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles, waarbij je gebruikmaakt van de BRN set. Behoefte aan een moderne fitness uitdaging? Bij van Rheenen Sport Almere is er nu XCO, de innovatieve Reactive Impact training! Basic-Fit heeft een uitgebreid programma met de beste groepslessen van Les Mills, Zumba, XCo en Brn.


Je zit nergens aan vast, je kan instromen wanneer je . Een Xco-Workout duurt minuten en iedere minuut daarvan wordt optimaal benut. De Xco-groepsles is kort, effectief, eenvoudig, dynamisch en intensief. The XCORE- Workout : Explosieve training met maximaal resultaat.

Squad position, handen in de bovengreep, ellebogen in de zij en schouders laag! XCO is de total workout met veel fun en power! De XCORE is een groepsles waarbij je gebruikt maakt van de XCO-trainer, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-trainer geeft bij het begin en het einde . Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland; Meer dan 4lessen per week. Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen.


Onze eerste les die we met jullie delen is de XCO virtuele groepsles bij Basic-Fit in Ede. Hier vind je een korte uitleg over een aantal groepslessen bij Smart Fit. Zo grappig dat we precies dezelfde groepslessen leuk vinden! Aan XCO ben ik echt verslaaf bodypump vind ik leuk als ik in een routine zit en . Reserveer hier een groepsles bij Oldenzaal Bekijk hier de tijden bij Oldenzaal.


De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te . De XCO-Training is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te. Club Power is een spierverstevigende groepsles, waarin constant gebruik wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts