dinsdag 24 januari 2017

Basic fit openingstijden dordrecht

Ben je op zoek naar een sportschool in Dordrecht? Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Dordrecht Van Godewijckstraat. Bij Basic-Fit kun je elke dag sporten. Openingstijden Basic-Fit in Dordrecht, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Basic-Fit vestigingen in Dordrecht. Openingstijden Basic-Fit Van Godewijckstraat in Dordrecht, alle Basic-Fit openingstijden en koopavonden in Dordrecht.


De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit in Dordrecht vindt u op Openingstijden. De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Dordrecht in Dordrecht vindt u op Openingstijden.

De openingstijden van alle vestigingen van Basic Fit Dordrecht in Nederland vindt u op Openingstijden. Openingstijden van Basic-Fit in Dordrecht met adres Van Godewijckstraat 19. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en . Basic Fit Dordrecht in Dordrecht, Van Godewijckstraat 1 3311GX - Telefoonnummer, informatie en kaart van Basic Fit Dordrecht - Rubriek Sportschool.

Een mooie Basic-Fit vestiging in Dordrecht. Een uiterst goede hygiene in alle vestigingen en ruimere openingstijden dan de gemiddelde andere sportscholen. Basic-Fit Dordrecht is gevestigd op de Van Godewijckstraat 1 33GR, dit is een uitstekend. Basic-Fit Dordrecht - Alleen de prijs is Basic.


Van Godewijckstraat 19; 3311GR Dordrecht. Basic-Fit - Dordrecht SportscholenCheck. Holland in een modern jasje, zo laat Innercity Hotel Dordrecht zich het beste omschrijven. Bij een verblijf in het Innercity Hotel kun je gebruik maken van de fitness faciliteiten van Basic Fit Dordrecht, wat op minuten.


Algemene indruk 9; Openingstijden 2; Klantvriendelijkheid medewerkers. Locatie VAN GODEWIJCKSTRAAT 33GR .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts