woensdag 11 januari 2017

Vechtsport hengelo

Komt u uit Hengelo en wilt u graag Krav Maga volgen dicht bij u in de buurt? Dit kan in Hengelo als u minimaal jaar bent en geen . Bekijk of download het actuele rooster van Olympic gym Hengelo.

Wij zijn dé vechtsport winkel in hengelo. Wij helpen u graag verder in onze winkel. Kom langs voor gratis tips en advies. In de zoektocht naar de ultieme vechtsport is men technieken uit.


Locatie Wolter ten Catestraat – Hengelo ov Gymzaal Prins Bernhardplantsoen (t.o. station), naast Paviljoen de Ontmoeting Klik hier voor een . Mijn visie is helder: vechtsport is een eervolle sport die beoefend dient te worden in een omgeving die veilig is, met respect en waardering voor elkaar. Bonhoeffer College en Het Stedelijk Lyceum in Enschede en het Montessori en de Bataafse Kamp in Hengelo. Hier bij EWO KungFu Zelfverdediging, Kung Fu Enschede, Zelfverdediging in de Academie Enschede, Almelo, Hengelo en Tilburg, leer je door middel van . Kung Fu Enschede, Zelfverdediging in de Academie Enschede, Almelo, Hengelo en Tilburg, leer je door.


Sinds meer dan jaar doe ik aan vechtsporten. Beste Vechtsporten in Hengelo, Overijssel - Ji Do Kwan Mengajar, Shaolin Kempo Long Zeh, Aykac Taekwondo, Gronau Shotokan Karate, Shotokan Karate .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts