vrijdag 15 juni 2018

Beste yoga boek

Goede inleiding en naslagwerk voor wie serieus met (hatha) yoga bezig wil. De filosofie van Patanjali wordt kort samen gevat. Er zijn heel veel interessante boeken over yoga te vinden, kijk maar naar.

Bernie Clark's The Complete Guide to Yin Yoga provides an in-depth look at the philosophy and practice of Yin Yoga with… Meer. Lees dit boek, geniet van zijn verhalen, zijn lessen. Het beste van alle stromingen in een stijl. Inez van Oord 'In Het Nieuwe Yogaboek .

Focus op je adem, wees dankbaar en zet een tijdstip voor je ochtendyoga. Yoga Dipika, Ashtanga Yoga oefenboek, Autobiografie van een yoga, Yoga Sutras van Patanjali, Wetenschap van de Ziel, Yama en Niyama. Je zou hebben gezien veel mensen die aan yoga, maar je ooit afgevraagd waarom iemand het doet?


Meditatie in een stille omgeving bij het Bornholm Yoga Retreat Center. Om hier een retraite te boeken kun je kijken op het Zweedse Yogiakademin. Bij yogashop vind je volop boeken over yoga filosofie en de geschiedenis van yoga. Yogashop - dé online yogaspecialist - de beste kwaliteit yogamatten voor . Go East, het boek van filosoof en schrijfster Stine Jensen waarin zij de wereld van yoga verkent, staat op de shortlist voor het Beste Spirituele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts