donderdag 21 juni 2018

Vrij schaatsen tilburg

Kom schaatsen op de Ireen Wüst IJsbaan! Een overdekte 400-meter ijsbaan in Tilburg gelegen bij Stappegoor. Het IJssportcentrum Tilburg ligt naast Recreatiebad Stappegoor.

Het is de thuisbasis voor verenigingen, waaronder ijshockeyclub de Tilburgse Trappers. Op zaterdag oktober 20start het nieuwe schaatsseizoen bij de Ireen. De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren skeeleren.


Hoewel het vooral in de nachtelijke uren flink vriest, zijn er bij ons nog geen plekken in Tilburg bekend waar je kunt schaatsen op natuurijs.

Voor het recreatieve en sportieve schaatsen kunnen bezoekers terecht bij de Ireen Wüst IJsbaan. Het IJssportcentrum Tilburg is de thuisbasis voor verenigingen . Via onderstaande pagina's leest u meer over recreatief schaatsen, schaatslessen, openingstijden vakanties en feestdagen en de bijbehorende tarieven. Informeer hiervoor bij de schaatsvereniging Braga. Daarnaast is het ook mogelijk om vrij te gaan schaatsen met je sportabonnement.


De ijsbaan in Tilburg is daarnaast de thuisbasis van de Chileense nationale schaatsploeg, bestaande uit inline-skaters Claudio Sandoval en Viviana Rodriguez, . Dan ben je op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg aan het juiste adres! Sportiom 's-Hertogenbosch heeft twee schaatsbanen: een ijshockeybaan en thema ijsbaan IceFun Sportiom, waar het soms zelfs echt gaat sneeuwen! Helaas wordt de baan in de zomer nauwelijks benut voor bijvoorbeeld vrij.

Op dinsdag april wordt er door de Tilburgse Schaatsschool van 19:30u tot . Tilburg maakt meer dan een ton vrij voor ontwerp clubgebouw en. TILBURG - Het ontwerp voor de zestien kleedkamers en de nieuwe kantine . De stad lag strategisch dicht bij België, dat zich wilde afscheiden van de rest van Nederland. Hier kan ik vrij ademen, zei Willem II over Tilburg . Uiteraard kunt u er ook gewoon lekker vrij schaatsen. IJsclub Tilburg maakt gebruik van de Ireen Wüst ijsbaan, vernoemd naar de Olympische schaatsster die . De schaatslessen worden gegeven op de ijshockeybaan in Tilburg op zaterdag van 16.


Schaatsen zijn bij de Ireen Wüst IJsbaan gewoon te huur. Bezoek de website van Ireen wüst ijsbaan Tilburg voor meer info. Zondag december stond de vijfde editie van de schaatsloop Tilburg op het. Al vrij kort nadat ik (na 5mtr) de atletiekbaan op draai, passeer ik de nummer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts