vrijdag 15 juni 2018

My health club leeuwarden openingstijden

Wil je in contact komen met My HealthClub Leeuwarden? Bekijk in het lesrooster hieronder het aanbod aan groeplessen van My HealthClub Leeuwarden (Locatie Zaailand en Kalverdijkje) en op welke dagen en tijden . My HealthClub in Leeuwarden is een betaalbare en verfrissende sportschool voor fitness, squash, tennis, sport en.

Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. My HealthClub heeft een sportschool in Nijmegen, Krimpen aan den IJssel, Leeuwarden, Weert en Heerhugowaard. Openingstijden Zaailand ma-do 7:00-22:vr 7:00-22:za-zo 9:00-15:00.


Graag sporten met de Bodybalance van Les Mills?

Dat kan bij My HealthClub in Leeuwarden! Voor fitness, sport en ontspanning in een luxe sfeer voor iedereen . Doe mee aan BodyCombat bij My HealthClub Leeuwarden. Kinderopvang bij de Kidsclub van My HealthClub Leeuwarden. Je kunt je kind op verschillende dagen in de . De openingstijden van My HealthClub Zaailand in Leeuwarden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van My HealthClub - op . De openingstijden van My HealthClub Kalverdijkje in Leeuwarden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van My HealthClub - op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts