maandag 4 juni 2018

Qi neng qigong

Deze twee dagen gaan we diep in de Chi Neng Qigong. We gaan van het leren, corrigeren en ervaren van de oefeningen naar diep voelen en zijn. Ook geschreven als Chi Kung Qigong is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk .

Chi Neng Qigong vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Chi-Neng Qi-Gong komt uit China en vele meesters hebben hun leven aan het ontwikkelen en verfijnen van deze techniek gewijd.


En daar zie ik tot mijn verbazing dat Qingbai een opleiding Zhineng Qigong aanbiedt (ook wel gespeld als Chineng Qigong).

Waarom ben je met Chi Neng Qigong begonnen? Ben je van plan Chi Neng Qigong te gaan leren? Chi Neng Qigong is een prachtige methode die je fysieke, emotionele en . Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer en uitermate effectief voor het versterken van zowel lichaam als geest. Chi Neng Qigong (spreek uit: tsjie neng tsjiekoeng) is een Chinese bewegingsleer die.


Chi Neng Qigong Vijf-elementen voedingsleer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts