donderdag 21 juni 2018

Bootcamp zutphen

Vanaf Woensdag november 19:uur starten wij met een nieuwe bootcamp les, BOKSBOOTCAMP. Of je nu een doorgewinterde sporter bent, of het sporten weer naar een lange tijd oppikt, bij Total Body bootcamp zutphen kunt u altijd aanhaken. De trainingen worden gegeven bij het sportpark Zuiderpark (Laan van Eme) te Zutphen.

We trainen op het veld van de wieler- en toervereniging ETP Zutphen. Telefoonnummer : (+31) 0- 760 . Bij BOOTCAMP van Personall Fit in Zutphen combineren we het goede van twee werelden. We sporten lekker in de gezonde buitenlucht en we .

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Met de Bootcamp verbeter je: conditie, kracht, snelhei balans, coördinatie en souplesse.


Total Body Bootcamp Sportpark Zuiderpark Laan Naar Eme 7204LZ. Aqua Bootcamp is voor iedereen die actief een stap wil maken naar een actieve, gezondere leefstijl. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs wordt u . Wat: Een outdoor groepstraining van minuten. Je krijgt begeleiding van professionele en gekwalificeerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts