maandag 18 juni 2018

Kettler side stepper

Kettler Side StepperDe parallelle beweging van de stavlakken waarborgen een hoog bewegingscomfort. Afmetingen opgesteld (LxBxH)x x 25 . Stepptrainen is een ideale combi van energie verbranden en spiertraining.

U werkt tegelijkertijd aan conditie en gewichtsafname. Kettler Side-Stepper: 1kg; Opstelmaten - Kettler Side-Stepper: (L) cm x (B) cm x (H) cm. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Aanbieding voor Kettler Side Stepper en nog veel meer stepapparaten.

De Kettler Side Stepper is een cobinatie van vetverbranding en spiertraining. Dit resulteerd erin dat je gelijktijdig aan jouw conditie als gewichtsafname werkt. Met de Kettler Side-Stepper doe je aan spiertraining en vetverbranding tegelijkertijd.


De bewegingen stimuleren de bloedsomloop, terwijl je been- en bilspieren . A total body exercise on the Kinesis Alpha station called the Side Stepper. STEPPER - Met de Kettler Side Stepper maak je de parallele beweging van de treeplanken en het verhoogt het bewegingscomfort. HKS Selection - Kettler SIDE-STEPPER De parallelle beweging van de stavlakken waarborgen een hoog bewegingscomfort.


Een Kettler Side Stepper met computer heeft treevlakken die een parallelle (zijwaartse beweging) geven. De trainingscomputer van de Side Stepper van Kettler .

Kettler Side-Stepper - De side-stepper zorgt door zijn twee hydraulische dempers voor hoog bewegingscomfort. De side-stepper zorgt door zijn twee hydraulische dempers voor hoog bewegingscomfort. SPOEDVERKOOP hometrainers hometrainer KETTLER MOET SNEL WEG!


Vp159t mini-stepper met led display en trainingstouwen de mini-stepper is ideaal . Kettler Side Stepper Met de side stepper traint u de been, bil en buikspieren in compacte beweging. Door de zijwaartse (side) beweging maakt u buik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts