maandag 25 juni 2018

Tingenijssel krimpen aan den ijssel

My HealthClub in Krimpen aan den IJssel is een betaalbare en verfrissende sportschool voor fitness, squash, tennis, sport en ontspanning. Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van My HealthClub Krimpen aan den IJssel. De meest luxe sport- en wellnessclub voor jou, met een gezellige sfeer, .

Wil je in contact komen met My HealthClub Krimpen aan den IJssel? Hier vind je alle contact gegevens van My HealthClub. Ben je op zoek naar het lesrooster van de groepslessen van My HealthClub in Krimpen aan den IJssel?


Een luxe en verfrissende sportschool.

Het modernste fitnesscentrum van Krimpen aan den IJssel en omstreken. Onbeperkt sporten voor een vast bedrag per maand. MyMove in Krimpen aan den IJssel staat voor een persoonlijke, gezellige sfeer waar jij je fitnessdoelen zal halen. MyMove is een bijzondere sportschool waar . Tingenijssel BV in Krimpen aan den IJssel vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


De openingstijden van My HealthClub Krimpenerbosweg in Krimpen aan den Ijssel vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van My . Tingenijssel health club Krimpen Aan Den Ijssel op Telefoonboek. Naast een tingenijssel health club vind je ook sportschool.

De besloten vennootschap Tingenijssel B. Krimpenerbosweg te Krimpen aan den IJssel en is actief in de branche Sportaccommodaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts