donderdag 21 juni 2018

Pilates naaldwijk

Pilates is een uitgebreid systeem van verschillende oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat. Yoga, poweryoga en Pilates bij Body mindcentrum MEYA. Body mindcentrum Meya is hét centrum in het Westland waar je terecht kan voor verschillende .

Yoga en Pilates lessen bij MEYA Naaldwijk. Hatha Yoga, Puur Yoga, Poweryoga en Pilates Body Mindcentrum Meya is hét centrum in het Westland waar je terecht kan voor verschillende groepslessen . Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van . Pilates Basis is een cursus van weken.

Deze cursus is uitermate geschikt voor mensen die onder behandeling zijn, of zijn geweest in verband met rugklachten . Pilates is een oefenmethode ontwikkeld door Joseph Pilates (1880-1967). De kracht van Pilates zit vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Welkom bij Sportcentre Jessline Naaldwijk.


Deze vakbekwame Yoga en Pilates instructrice zal per aug 'de eigenaresse worden van Body en Mindcenter . Pilates lessen door FitWestland in ´s Gravenzande. De pilateslessen zijn met name gericht op het versterken van de rug- en buikspieren. Methodes als yoga, tai chi en pilates zorgen voor een verrassende workout. Elke maanden wisselt de muziek en choreografie waardoor je voldoende tijd hebt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts