vrijdag 29 juni 2018

Bootcamp steenwijk

Bootcamp is een geweldige full body workout. Tijdens de bootcamp trainingen wordt gewerkt aan kracht en conditie met af en toe een touwhindernis. Steenwijk - Bas Heinen van B-Bootcamp is gestart met een nieuwe bootcamptraining in Steenwijk.

Bootcamp is een training in de natuur . B-Bootcamp outdoor fitness programma. We hebben een compleet overzicht van alle sport gelegenheden uit heel nederland. Gratis weerbaarheidstraining in Steenwijk!

CROSSFIT GAMES voorrondes fitste vrouw en man van Steenwijkerland. Veel informatie over B-Bootcamp, gevestigd in Steenwijk en geregistreerd bij de KvK onder nummer 57372764. Wil je meedoen aan een bootcamp die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld? Kom dan nu naar de bootcamptraining op vrijdagochtend!


HAVELTE – Naast de reguliere survivaltrainingen is er sinds kort ook Bootcamp training in Havelte. Bootcamp heeft veel raakvlakken met de . Bij De Dansfabriek geven we ook lessen Bootcamp Outdoor. In Steenwijk behaalden Bubblegum en Reset beiden een tweede plek, Trouble werd 1ste en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts