dinsdag 19 juni 2018

Beweegcoach

De opleiding Beweegcoach leert je voor iedere cliënt op maat een beweegplan schrijven. Zet gezondheid in beweging, ga aan de slag als beweegcoach. Een beweegcoach laat mensen met een beperking sporten en bewegen.

Het kan gaan om personen met een lichamelijke, verstandelijke of . Voor veel mensen is een extra steuntje in de rug nodig: vanuit de zorg begeleid worden naar het beweegaanbod in de buurt. Beweegcoach Den Haag – Den Haag beweegt. Sporten en bewegen is iets dat landelijk volop in de aandacht staat.

Iedereen weet het tegenwoordig: bewegen is gezond. Zowel in Delft, het Westlan Den Haag als in Leiden is er een project . De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kunt en zoekt daar een passende beweegactiviteit bij. Als jij dat ook leuk vindt, dan gaat de beweegcoach . De beweegcoach en de sportambassadeurs van diverse verenigingen helpen jou graag op weg.


In het Westland bevinden zich tientallen sportverenigingen. En veel verenigingen hebben een gericht aanbod voor mensen met een beperking of een groep .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts