woensdag 27 juni 2018

Bowlen uden

Bowlen Uden: Kom naar het bowlingcentrum van de Vrije Teugel Uden! Ook mogelijk in combinatie met arrangementen van Restaurant De Teugel Uden. Partycentrum De Vrije Teugel Uden is uw party- en evenementencentrum in de.

Bowlen; High Tea; Kinderfeestje Uden; Funcooking; Eten en drinken. Fitland Hotel Uden, ontdek het gezellige stadscentrum van Uden en natuurgebied de Maashorst! In het gastvrije Brabant heeft Horeca en Bowlingcentrum Veghel diverse mogelijkheden om een gezellige avond of middag uit te organiseren met familie, . Vrije Teugel Bowling, Bowlen doet u bij het bowlingcentrum van Hampshire Hotel ndash Fitland Uden ldquo De Vrije Teugel rdquo.

Bowlen doet u bij het bowlingcentrum van Hampshire Hotel – Fitland Uden “De Vrije Teugel”. In het souterrain van het hotel bevinden zich hypermoderne. Fitland De Vrije Teugel, Uden: Een potje bowlen (minuten) met tot maximaal personen inclusief een portie bitterballen bij Fitland De Vrije Teugel Uden.


In het souterrain van Hampshire Hotel - Fitland Uden bevindt zich een compleet bowlingcentrum met tien banen, een grand café en een lounge. Karten vanaf €1- Lasergamen vanaf €75. Bekijk direct onze aantrekkelijke online arrangementen!

Fitland De Vrije Teugel, Uden: Een potje bowlen (min) met tot maximaal personen inclusief een portie bitterballen bij Fitland De Vrije Teugel Uden. Fitland Hotel - De Vrije Teugel Uden. In het souterrain van hotel Fitland De Vrije Teugel bevindt zich een modern bowlingcentrum met maar liefst bowlingbanen, een grand café en een lounge. Hotel Vrije Teugel - Uden - Noord-Brabant - Bowlen.


Hier vind je alle hotels in Uden met een bowlingbaan. Leuk voor een gezellig avondje tijdens je weekendje weg. Combineer dit met een avondje bowlen in het bowlingcenter en uw avond is helemaal compleet! Fitland Hotel Uden is ook zeer geschikt als trouwlocatie.


Het is een combinatie van curling, jeu de boules en bowlen. Veel informatie over Dolfijn Bowling Tilburg, gevestigd in Uden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 60145706. Op uur bowlen (aaneengesloten op baan) van zondag 18.


Speelboerderij te Uden met informatie over de attracties, activiteiten en de mogelijkheid om te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts