woensdag 20 juni 2018

Sportmassage drachten

Bert Harmens, voor uw sportmassage in Drachten en omgeving. Ook voor medical taping, conditie- of hersteltraining. Bert Harmens gediplomeerd sportmasseur, soigneur, docent CIOS.

Massage-Drachten is een kleine gediplomeerde massagepraktijk voor sporters en niet-sporters, waar klantgerichtheid centraal staat. In de praktijk komt sportmassage grotendeels overeen met klassieke massage. In de behandeling worden verschillende massage-technieken gebruikt, zoals . Massage-Drachten is een kleine massagepraktijk aan huis.

Masseur in Drachten met Sportmassage, vind een masseur en alles over massages. Als gediplomeerd sportmasseur heb ik mijn praktijk aan het adres Jelle Plantingstraat 4 te Drachten. Henk Piek Fysiotherapie Dry Needling IMS Second Opinion Sportmassage Sport Herstel Drachten.

Ons centrum op de Oudeweg 1in Drachten, met moderne professioneel ingerichte. Als gediplomeerde (sport) massage- en shiatsutherapeuten geven we . Sportmassage Drachten, Drachten, Smallingerlan Frieslan Netherlands. Jelle Plantingstraat 4 92LM Drachten, Netherlands पत्ता.


Fysiotherapie nabij Drachten voor de meest uiteenlopende klachten. Een sportmassage is zoals de naam al zegt speciaal voor sporters. Wanneer wordt een sportmassage het meest toegepast?


Massagepraktijk Groningen is opgericht door John Molenaar. Praktijk van Jeltsje de Jong voor haptonomie, haptotherapie, sportmassage, coaching en groepswerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts