maandag 18 juni 2018

Optrekken fitness

Optrekken is een zware oefening om voornamelijk de rug te trainen en kan vaak niet volledig uitgevoerd worden door mensen die net zijn gestart met fitness. Volg de fasen methode als je wilt leren optrekken en voor je het weet kan ook jij jezelf acht keer optrekken. FITsociety - Advies en informatie over: fitness, afvallen, voeding, krachttraining, cardiotraining.

Niet iedereen kan zichzelf zomaar tien keer optrekken, bekijk hier tips en oefeningen om dit wel te kunnen! Ik vind optrekken misschien wel de stoerste fitness-oefening die er is. Ik kan met open mond kijken naar mannen die aan het optrekken zijn.


Optrekken is een hele efficiƫnte oefening om te werken aan een gespierd lichaam.

Lees hier meer over de vormen van optrekken. Op deze pagina vind je een video terug van onze personal trainers die uitleggen hoe je met een aantal simpele stappen leert optrekken. Wil jij met een goede techniek leren optrekken om je rug te trainen?


Met optrekken hebben heel veel mensen moeite. In dit artikel geven wij jou tips waardoor jij vaker kunt optrekken! Als onderdeel van het dagen voeding en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts