maandag 11 juni 2018

Zwemles op zondag

Eén keer per week zwemles op zondagochtend tussen 08. Op de zwemleslocator zoek je zwemles bij jou in de buurt. Bij een zwemba zwemschool of zwemvereniging?

Bij aanvang van de zwemlessen wordt bekeken in welk groepje een kind kan. De zweminstructeurs geven in het water zwemles aan kleine groepjes kinderen. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag na de zwemlessen.


Individuele instructie in 1-op-verband of in kleine groepen.

Locatie: Tongelreep; Doelgroep: (School)kinderen; Soort les: Privé zwemles op zondag; Intensiteit: . Op zaterdag en zondag in Zwembad Zuidwester, P. Zwemschool Kikkersprong geeft op zondag les in zwembad de Kuil. Bodegraven niet deelnemen aan de zwemlessen van de Kikkersprong. Daarnaast leer je om te zwemmen met winterkleren en handschoenen, sjaal en. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de reguliere zwemlessen van uur per week. Na de kennismaking start de eerste zwemles altijd op zondag of maandag in de Mytylschool in de Startersgroep.


Ook als uw kind al elders eerder zwemles heeft . Hier geven wij les voor fase (beginner), fase fase en afzwemgroep A, op maandag tot en met zondag.

Ouders die lid zijn van Active Health Center .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts