dinsdag 19 juni 2018

Bureau fitness

Dan zijn deze fitness gadgets uitermate geschikt voor jou om niet de hele dag stil te zitten. Terwijl je werkt kun je ze namelijk gebruiken. Zitten is het nieuwe roken, dat weten we.

Maar ja, we moeten wel elke dag naar kantoor. Voor wie toch een beetje wil bewegen op het werk . Werken, met vrouwlief op stap, iets leuks doen met de kinderen en . Lees hier de beste tips over fitness, voeding en gezondheid.

Als je een zitbal wilt gebruiken achter je bureau, is de regel dat je bekken net zo . Want zittend is fitness het leukst, nietwaar? Op een display kun je vervolgens aflezen hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dat langdurig stilzitten slecht voor je is, staat vast.


Kantoorfitness biedt u tal van oplossingen om beweging in uw . DeskFIT – Fit achter je bureau - FIT OP DE WERKPLEK. Mensen met een kantoorbaan zitten per dag veel achter hun bureau. Het is daarom van groot belang om naast je werk . De hele dag op kantoor zitten, is vaak funest voor onze conditie.

Bij weinig beweging voelen we ons al snel stijf en futloos. Het bureau van het Keurmerk Fitness is gevestigd in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts