dinsdag 26 juni 2018

Fitbit opladen

De SmartHealth review van de Fitbit Charge HR (februari 2015) is met. Het opladen kost een paar uur, en volgens Fitbit gaat de Charge bij . In de verpakking van de Alta zit een USB-oplader.

Binnen een uur is de Alta volledig opgeladen. Fitbit levert ook nog een losse een . Review van de Fitbit Charge HR, een fitnessarmband die continu je. Charge HR wel relatief vaak opladen, zo'n tweemaal per .

Vind hier alle reviews over de Fitbit Flex Slate bij Coolblue. Download hier gratis uw Fitbit Charge HR handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Goedemorgen, ik heb een vraag over het opladen van de flex2. De tracker is na uur leeg en hij laadt zeer langzaam op.


Ik haalde de Fitbit uit de verpakking en laadde hem op via de usb van mijn laptop. Dat opladen duurde bij mij iets langer dan een uur. De Fitbit Flex had een los batterijtje wat je eruit moest halen om op te laden. Daardoor moet je de band een beetje .

De batterij van de Fitbit Flex gaat ongeveer een week mee. Opladen gaat vervolgens erg snel, zodat je hem eigenlijk nauwelijks af hoeft te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts